• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Bij FietsGoeroe ondersteunen wij meerdere betaalmethoden. Elke methode wordt hieronder benoemd en uitgelegd. Het kan zijn dat voor een bestelling niet alle methodes beschikbaar zijn, in dat geval raden wij aan om op een andere manier te betalen. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met een goeroe, telefonisch of via de chat.

iDeal

Met iDeal kun je veilig online betalen met je eigen bank. Alle betalingen via iDeal gaan veilig over een SSL verbinding. 

AfterPay

AfterPay biedt de mogelijkheid om achteraf bij FietsGoeroe te betalen. Dat betekent dat je eerst kunt genieten van je nieuwe product en 14 dagen later pas hoeft te betalen. Ideaal als het nu financieel niet goed uit komt of eerst zeker wil weten of dit product de juiste is.

FietsGoeroe heeft een exclusieve samenwerking met AfterPay, waardoor een order van maximaal € 2500 met AfterPay betaalt kan worden. In sommige gevallen is het ondanks het orderbedrag niet mogelijk om te bestellen met AfterPay. In dat geval raden wij aan te kiezen voor een andere betaalmethode of contact op te nemen met hen.

PayPal

Met PayPal ben je verzekerd bij iedere aankoop die je afrond. Je kunt gratis retourneren (wat bij FietsGoeroe altijd al het geval is), de verzendkosten krijg je zelfs terug van PayPal. Als je PayPal gebruikt zitten hier wel kosten aan verbonden. De kosten zijn 4% over het totaalbedrag.

Bancontact

Voor onze Belgische klanten hebben we de mogelijkheid om te betalen met je eigen bank via Bancontact. Er zijn geen transactiekosten verbonden aan deze betaalmethode.